Sabtu, 1 November 2014

Omega Guard Si Jantung Hati Anak Ku



Assalamualaikum semuaaa…selamat berhujung minggu, hari ini apa rancangan anda ya. Saya dengan anak-anak sentiasa berada di rumah, al maklumlah kan suami kerja tak tentu masa, hari minggu pun kerja tapi saya dengan anak-anak dah biasa.

Dari semalam dan malam tadi hati saya berdebar-debar, hati ku tak berhenti-henti berkata biarlah bulan November ni promosi OMEGA GUARD. Bila dapat mesej dari group kami ternyata benar sekali apa yg hati ku sedang berbisik, PROMOSI OMEGA GUARD BELI 6 FREE 1….waaaa gembiranya hati.


Nak tahu tak kenapa saya gembira bila ada promosi OMEGA GUARD? Sebab anak bujang saya yg dua orang tu suka sangat dengan omega guard. Omega ni sangat bagus utk pelajar sekolah seperti anak saya dan ia juga senang utk anak-anak menelan. Saya akan ceritakan keistimewaan omega guard satu persatu ya.


Omega Guard Minyak Ikan Terbaik Di Dunia

Omega guard Shaklee diekstrak dari ikan laut air sejuk di perairan Negara Jepun. Omega Guard merupakan minyak ikan paling tulen didunia yg mengandungi rankaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA dan banyak lagi. Satu sajian omega guard dapat membekalkan 905mg asid lemak omega 3 ESP dan DHA yang sangat penting utk perkembangan memori dan menajamkan minda terutama sekali pelajar sekolah.


Manfaat Omega Guard

* Mencegah salur darah dari tersumbat
* Omega 3 dapat mengelakkan strok
* Mengekalkan tekanan darah normal
* Merendahkan kolestrol
* Mengawal masalah obesiti
* Bagus utk ibu hamil (membantu tumbesaran dan perkembangan otak bayi)
* Meningkatkan perkembangan memori kanak-kanak
* Memelihara fungsi sendi
* Mencegah penyakit gout
* Meningkatkan system imun dan menyihatkan paru-paru

Siapa pula yang perlukan Omega Guard

* Warga emas
* Ibu hamil
* Ibu menyusu
* Pelajar
* Pesakit jantung
* Pesakit darah tinggi
* Orang yg pelupa
* Mereka yg ingin turunkan berat badan


 Testimoni Omega Guard




Berminat utk pertanyaan @ tempahan produk boleh hubungi saya
Puan Siti Rohani Mamat
Wassapp/telegram 019 5959640
Cod area: Batu Gajah, Ipoh, Station 18, Pengkalan Pegoh
Fb: Rohani Husna Nazir
Fb page: Jom Sihat Bersama Saya

12 ulasan:

  1. Saya pn happy sangat dengan promo bulan ni.. coz memang this month nak try Omega untuk diri sendiri & keluarga.. bagai pucuk dicita ulam mendatang.. harus beli lebih2 ni untuk ❤❤❤..

    BalasPadam
  2. omega ni memang hajat di hati nak buat stok di rumah sbb thn depan ank bujang nk UPSR.

    BalasPadam
  3. Shaklee ni macam faham2 je stok Kaktun dah abis. Nak suruh beli le tu... hihihi...


    Apa Itu Omega 3? Apakah Khasiat Dan Kepentingannya?

    BalasPadam
  4. Omega guard sesuai Semua golongan...

    ninyfariza82.blogspot.com

    BalasPadam
  5. minyak ikan terbaik jadi rebutlah peluang grab omega

    BalasPadam
  6. Anak-anak memang perlu omegagurd untuk perkembangan otak jadi cerdik. dan orang dewasa pulak untuk kita tak jadi pelupa. hehe

    Jom Baca: Kurus dengan tingkatkan Leptin

    BalasPadam
  7. masa untuk mencuba Omega Guard.especially untuk permata hati dan insan tersayang

    BalasPadam
  8. omega sesuai seisi keluarga..harus borong ni..

    BalasPadam