Sabtu, 8 November 2014

Kulit Wajah Cantik Dan Berseri



Hai kawan-kawan semua assalamualaikum… sejuk dan dingin je hari ni, hujan dari malam tadi sampailah ke petang ni…mataku mulalah kelayuan. Hari ni entry ku berkaitan dengan set asas untuk kulit cantik.

Kecantikkan adalah sangat penting bagi setiap wanita didunia ini, jadi ia amat penting untuk dijaga. Tetapi dengan gaya hidup moden yang serba pantas dan sentiasa sibuk kadangkala kecantikkan diri terabai juga.

Ini adalah antara testimoni yang berjaya mendapatkan kulit yang cantik hanya dengan dua produk sahaja.

ESP

Menjadikan kulit kita anjal, gebu dan lebih cerah. Sentiasa kelihatan lebih muda berbanding usia, tak perlu make-up tebal-tebal pun dah nampak cantik.
20 asid amino dalam ESP menjadikan kulit lebih anjal, menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan mengurangkan kedutan. Membantu mengurangkan parut jerawat dan tona kulit lebih sekata.

Vitamin C
Mengekalkan kulit yang cantik, malah ia juga boleh merangsang pengeluaran kolagen untuk kulit. Vitamin C juga boleh mengurangkan garis-garis halus yang tak di ingini.
Vitamin C bukan saja untuk cantik tapi memelihara kesihatan tulang dan gigi dan juga merawat luka dalam badan.

Berminat untuk pertanyaan @ tempahan produk boleh hubungi saya
Puan Siti Rohani Mamat
Wassapp/telegram 019 5959640
Rakan Shaklee anda
Pengedar Shaklee Negeri Perak
Cod area: Batu Gajah, Ipoh, Station 18, Pengkalan Pegoh
Fb page: Jom Sihat Bersama Saya
Fb: Rohani Husna Nazir

11 ulasan:

  1. Ambik secara konsisten...inshaAllah pasti membuahkan hasil yg mantopp...

    BalasPadam
  2. Set cantik shaklee buarkan para wanita semakin cantik dan menarik luar dan dalam. Saya Sangat suka dengan set ini.

    Udang Menyorok Dalam Taucho Buncis

    BalasPadam
  3. sekarang addicted betul dengan ESP.. rahsia kulit gebu gebas..

    BalasPadam
  4. ESP dan Vitamin C mmg saya consume setiap hari...best sgt2..
    jom baca: Cara Merawat Fibroid dan Cyst

    BalasPadam
  5. ESP mmg best, sejak amalkannya banyak perubahan yg saya rasa, kulit rasa gebusss jer

    BalasPadam
  6. esp klu digabungkan dengan vita C memang dapat hasil yang best kan :D

    :: anmashealthcare.blogspot.com ::

    BalasPadam
  7. Set kecantikan pilihan saya..

    http://peminatvitamin.blogspot.com/2014/11/kenapa-mesti-energizing-soy-protein.html?m=1

    BalasPadam
  8. Cantik luar cantik dalam tapi kena la konsisten.. Bukanlah minum sekarang petang rasa cantik..semua perlukan masa
    Semua manfaat boleh dapat dapat cantik dapat sihat

    tips memilih tadika

    BalasPadam