Jumaat, 5 Disember 2014

Set Kurus Ibu Menyusu Terbaik Dari Shaklee




Ramai wanita risau tentang berat badan mereka selepas bersalin, dan inginkan bentuk badan mereka lebih menarik seperti asal. Bermula saat itulah mereka mula mencari-cari supplement yang boleh membantu mereka untuk mengembalikan berat badan yang ideal sambil menyusukan anak.

Boleh ke kita kurus sambil menyusukan baby? Sapa kata tak boleh….set kurus ibu menyusu dari Shaklee boleh membantu anda.



Gabungan ESP, ALFALFA, dan OMEGA GUARD membantu masalah anda….

Anda seorg ibu yang sedang menyusukan baby tapi dalam masa yang sama anda ingin kurus…jangan risau set kurus ibu menyusu dari shaklee adalah jawapan yang terbaik untuk anda…

ESP
* Dapat membantu mempercepatkan penghasilan susu
* Memekatkan susu dengan nutrient penting untuk bayi dan menyebabkan bayi cepat kenyang
* Membantu pembakaran kalori 35% dalam badan dan menyebabkan ibu cepat kurus
* Membantu menurunkan berat badan jika diambil sebagai sarapan

ALFALFA
Untuk detoks…detoks adalah proses membersih usus dimana segala toksin, lemak dan lender yang melekat di dinding usus
* Ia dikeluarkan melalui pembuangan air besar
* Alfalfa dapat membanyakkan susu ibu
* Alfalfa juga membantu proses pelawasan, bagus untuk mereka yang ada masalah sembelit
* Alfalfa juga milkbooster, mengetatkan vagina dan merawat keputihan

OMEGA GUARD
* Berfungsi untuk memecahkan lemak yang berlebihan dalam badan dan perlukan medium pengangkutan untuk membawa keluar dari badan
* Omega guard bagus untuk perkembangan otak bayi
* Ibu menyusu akan menyalurkan omega guard melalui susu ibu kepada bayi
* Mengurangkan paras kolestrol dan tekanan darah



Berminat untuk pertanyaan @ tempahan produk boleh hubungi saya
Puan Siti Rohani Mamat
Wassapp/telegram 019 5959640
Rakan Shaklee anda
Pengedar Shaklee Negeri Perak
Cor area: Batu Gajah, Ipoh, Station 18, Pengkalan Pegoh
Penghantaran ke seluruh MALAYSIA
Fb page: Jom Sihat Bersama Saya
Fb: Rohani Husna Nazir

10 ulasan:

  1. Produk shaklee bukan saja untuk kecantikkan dan baik juga untuk kesihatan...yang penting selamat dan semulajadi...segalanya tak mustahil dengan supplement shaklee.

    BalasPadam
  2. Jangan terkejut dengan perubahan yg anda bakal alami sekiranya konsisten dengan set ini. Apa yang diperlukan hanyalah konsisten..in sya allah

    JommSihatDanCantik -> VITAMIN C DAN BIOFLAVONOIDS

    BalasPadam
  3. hari tu susu badan merudum sekejap lepas ambil perancang injection, cepat2 up balik alfalfa lepas tu teruskan macam biasa bf, alhamdulillah up balik..

    BalasPadam
  4. Dah x perlu risau ttg badan naik..bf smbail turunkan berat.

    BalasPadam
  5. Best kan? Susu meriah, badan pula sihat dan kembali langsing.
    Pengedar Shaklee Semenyih 

    BalasPadam
  6. Ambil supplemen shaklee ni macam pakej tau. Nak susu meriah tapi dapat skli badan langsing... rugi sape yg tak amalkan... hihihi

    BalasPadam
  7. Saya penguna alfalfa... mmg best,.. masih bf anak... susu pekat..

    BalasPadam