Jumaat, 2 Januari 2015

Tingkatkan Tenaga Anda Dengan Cinch Energy Tea Mix Hari Ini




Setelah sekian lama Cinch Energy Tea Mix ni kehabisan stok, kini pada tahun baru 2015 ia kembali lagi…!!!

Anda seorang penggemar teh?...satu hari tak minum teh mesti gelisahkan…

Anda ingin menukar selera…? Dari teh biasa kepada teh yang luar biasa sedapnya…hihi



Teh dari Shaklee sangat istimewa kerana ianya adalah rendah kalori, sangat sesuai untuk mereka yang dalam proses menurunkan berat badan, boleh memberikan kita tenaga sepanjang masa dan juga sangat sesuai untuk mereka yang selalu dalam kepenatan.



Kebaikkan Cinch Energy Tea Mix

* Selamat dan penggalak tenaga semulajadi.

* Ditambah dengan taurina – meningkatkan tenaga dan ketahanan badan.

* Pilihan altenatif terbaik yang menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengelakan kecergasan tubuh.

* Tanpa gluten, tiada perisa tiruan, pewarna dan bahan pemanis.

Shaklee Cinch energy tea mix adalah campuran teh-teh terpilih iaitu teh merah, teh hijau dan juga teh putih. Bahan-bahannya secara keseluruhannya adalah:

* Taurina

> Menggalakkan metabolisma, memberi lebih tenaga, melarutkan lemak dan juga membantu menghasilkan otot badan.

* Maltodextrin  - bahan daripada jagung


* Rooibos Red Tea Extract – tumbuhan herba dari Afrika dikenali sebagai ‘’The Miracle Tea’’ atau ‘’Long Life Tea’’

* Green Tea Extract

* White Tea Extract – teh yang menjalani pemprosesan paling minimum

> Juga dikenali sebagai the hijau muda dengan mempunyai kandungan antioksidan yang lebih tinggi berbanding teh hijau


* Matcha Green Tea  Powder – teh hijau gred tertinggi dari jepun 

> Disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrient yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan antioksidan.

Resepi Cara Bancuh Cinch Tea Mix ini

Testimoni Cinch Tea Mix






Berminat untuk pertanyaan @ tempahan produk boleh hubungi saya
Puan Siti Rohani Mamat
Wassapp/telegram 019 5959640
Rakan Shaklee anda
Pengedar Shaklee Negeri Perak
Cod area: Batu Gajah, Pengkalan Pegoh, Station 18
Pengemposan ke seluruh MALAYSIA
Fb page: Jom Sihat Bersama Saya
Fb: Rohani Husna Nazir

14 ulasan:

  1. Balasan
    1. betul tu nila...abang akak suka sgt dengan cinch tea ni...jom pakat order sementara stok masih ada ni.

      Padam
  2. Xpernah cube lagi.... tpi mcm nk cube pulak nie...

    BalasPadam
  3. Feveret!rasanya kombinasi lemon +madu +cinch tea tu mmg menjadi..tanpa salah satu bahan tu,cinch tea x ummphhh

    BalasPadam
  4. Cemanalah rasanya ye. Tingin nak rasa nie. Nak beli lah. Sebab dah ada kan..

    JommSihatDanCantik -> ANDA DAH MENCUBA??

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Tak rugi dApatkan cinch tea ni....cpt sebelum kehabisan stok pulak

    BalasPadam
  7. Tak pernah cuba lagi Cinch Tea ni. Bila baca entry ni, banyak rupanya khasiat Cinch Tea untuk kesihatan.

    Tips Pemakanan Untuk Anak Lebih Pintar

    BalasPadam
  8. Teringin nak cuba cinch tea nie..byak khasiat cinch tea nie..nak kurus pun boleh..

    BalasPadam
  9. Akak lebih suka cinch tea bersama limau. Sejuk atau panas dua2 sedap! :)

    BalasPadam